Radijator Elegant plus

Write the first review

Novi aluminijumski cevni radijator Elegant, predstavnik je nove i sve potrebnije ideje življenja, koja se bazira na spoju dizajna i funkcionalnosti. Novi i moderan dizajn daje ovom radijatoru diskretan i u isto vreme elegantan izgled, koji je u savršenoj harmoniji sa životnim prostorom.

Zahvaljujući mogućnosti kačenja dodatne opreme (hromirani držači i drugi nosači), ovaj radijator u mnogome olakšava sušenje peškira, rublja i manjih odevnih predmeta, te predstavlja praktično rešenje za kupatila i kuhinje. Po principu „Uradi sam“ svaki kupac može da kreira izgled i funkciju radijatora prema sopstvenim zahtevima i potrebama.

Cevni radijator Elegant može predstavljati i nezavisno grejno telo ukoliko se u njega ugradi električni grejač MEK. Na taj način se omogućava zagrevanje prostorije i kada sistem grejanja ne postoji ili nije u funkciji.
Atraktivan i praktičan, sušač peškira Elegant je dostupan sa ravnom ili sa lučnom prednjom površinom. Postoji mogućnost izrade sa specijalnim sjajnim prevlakama.

Reviews

There are no reviews yet.

Add Review